PUHELIN: 044 040 9449

Porrassiivous

Pidämme huolta kiinteistösi arvosta

Palvelualueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Hämeenlinna, Turku, Tampere, Lahti, Kuopio, Vaasa

Hyvä kunto, hyvä arvo

WashUP tarjoaa korkealaatuisia ja kustannustehokkaita porrassiivouspalveluja ympäri Suomen yli 14 vuoden kokemuksella. Säännöllinen ja huolellinen siivouspalvelu lisää asukkaiden viihtyvyyttä sekä pitää yllä kiinteistön arvoa.

Tarjoamme laajan valikoiman siivouspalveluja kiinteistöille:

Ylläpitosiivous on säännöllisesti toteutettavaa siivoustyötä, jossa pidetään yllä haluttua puhtaustasoa. Laadimme jokaiselle asiakkaallemme oman siivousohjelman, jossa huomioimme kiinteistötilojen yksilölliset  tarpeet.

Kausiluonteiset siivoustyöt sekä parantavat tilojen yleistä viihtyvyyttä että ovat myös keskeinen osa kiinteistön tilojen oikeaoppista huoltoa. Hyvin toteutetuilla kausittaisilla siivoustöillä luodaan pohja onnistuneelle ylläpitosiivoukselle ja  pidetään huolta koko kiinteistön arvosta. 

Tyypillisimpiä kiinteistöille kausittain tehtäviä siivoustöitä ovat:

  • Peruspesu ja vahaus
  • Ikkunanpesu
  • Saunatilojen peruspesu
  • Yläpölyjen puhdistus
  • Kokolattiamattojen pesu
  • Verhoiltujen huonekalujen, kuten sohvien ja nojatuolien pesu

Toimitamme lisäpalveluna hygieniatarvikkeita (wc- ja käsipaperi, saippua, laudeliinat) kilpailukykyisin hinnoin.

Miksi washUP! -porrassiivous?

Asiakaskeskeinen & räätälöity palvelu

Toimintamme keskiössä ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Palvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti – jokaiselle kiinteistölle suunnitellaan sopiva siivousohjelma.

Hyvin suunniteltu & toteutettu kumppanuus

Tavoitteemme on luoda

pitkäkestoisia asiakkuuksia, joista huolehdimme realistisilla palvelulupauksilla, taitavalla kommunikaatiolla ja säännöllisillä laatutarkastuksilla.

Paras mahdollinen asiantuntemus & osaaminen

Koulutamme siivoojamme perusteellisesti ylittääksemme odotuksesi sekä siivouksen että palvelun osalta. Takaamme, että voit luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon.

Vastuullisuus

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkainta mahdollista siivouspalvelua – vastuullisesti. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja että kannamme ympäristövastuuta päivittäisillä teoilla.

Valttina työntekijöiden hyvinvointi

Työntekijät voivat hyvin silloin kun heidän osaamistaan ja ammattitaitoa arvostetaan ja silloin kun tuo arvostus näkyy myös niissä puitteissa, joissa työtä tehdään. Me huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tarjoamme heille merkityksellistä työtä, jonka parissa he voivat kehittää osaamistaan. Luomamme WashUP-koulutusohjelma on auttanut hiomaan sekä työntekijöiden työssä viihtymisen että siivousjäljen huippuunsa. 

Ympäristöystävällinen valinta

Minimoimme siivoustyössä puhdistusaineiden ja -välineiden sekä veden turhan kulutuksen. Lisäksi kierrätämme jätteet, käytämme uudelleen täytettäviä puhdistusainepakkauksia ja matkaamme töihin julkisella liikenteellä aina kun mahdollista. Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka turvaavat asiakkaidemme, työntekijöidemme sekä ympäristön hyvinvoinnin. Samalla tuemme myös asiakkaitamme heidän oman hiilijalanjäljen pienentämisessä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Pasi Toivio

Fluxio Isännöinti

“Kohdetalo on ollut minulla isännöinnissä vuodesta 2019 saakka. Siivous on toiminut moitteetta ja myöskin lisätyöt (mm. suursiivoukset, vahaukset) ovat olleet kohtuuhintaisia ja lopputulokset hyviä. Voin suositella WashUP:n siivouspalvelua lämpimästi muillekin taloyhtiöille.”

Lasse Erjanmo

Emännöintitoimisto Aamu

“Yleisesti voi todeta, että yhteistyö isännöimissäni taloyhtiöissä on sujunut hyvin, eikä minulla ole tiedossani, että kummassakaan taloyhtiössä ei oltaisi tyytyväisiä.”

Anni

Porrassiivouskohde

”Haluaisin kiittää lämpimästi hyvästä työstä. Kohteessa asuu paljon koiria ja työntekijät siivoavat tehokkaasti mutta kolistelematta asuntojen ovia, joka aiheuttaa koirille haittaa ja haukkua kun luulevat jonkun tulevan sisään. Tällaisiin olen aiemmin törmännyt, mutta teidän työntekijät osaavat hienosti ottaa tällaiset asiat huomioon eivätkä kolistele. Työntekijät ovat myös aina hyväntuulisia, tervehtivät ja tervehtivät koiraakin ohimennen. Olen erittäin tyytyväinen teidän työntekijöihin ja heidän loistavaan asenteeseensa.”

Tilaa
porras­siivous nyt!

Pyydä tarjous - olemme sinuun pian yhteydessä.