PUHELIN: 044 040 9449

Toimistosiivous Vaasa

Tarkkaa toimistosiivousta Vaasan alueella

Likaantuuko toimistonne säännöllisesti, mutta ette löydä arjessa aikaa siisteyden aktiiviseen ylläpitoon? Ulkoista toimistosiivous Wash Upille, niin voit käyttää aikasi itse järkevämmin liiketoimintasi pyörittämiseen.

Jätä soittopyyntö toimistosiivouksesta:

70+

työntekijää työskentelevät sinua varten

9/10

asiakkaista tulivat suositusten kautta

5/5

Google-arvosteluina

Katso arvostelut

15

vuoden asiantunteva kokemus

Toimistosiivous­palvelu Vaasa

Jätä toimistosiivous Wash Upille ja helpota työarjen kuormaa!

Yrityksen arki toimistoissa voi olla hektistä ja stressaavaa, eikä sotkuinen toimisto auta asiaa. WashUpin toimistosiivouspalveluiden avulla voit keskittyä liiketoimintaasi ilman huolta toimiston siisteydestä. Ymmärrämme, että puhdas työympäristö on olennainen osa hyvinvointia ja tuottavuutta, mutta kaikilla ei ole aikaa tai resursseja pitää toimistoa aina täydellisessä kunnossa.

WashUp tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa toimistosiivousta, joka on räätälöity vastaamaan juuri yrityksesi tarpeita. Käytämme korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja -välineitä. Ammattitaitoiset siivoojamme ovat koulutettuja ja sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua, jotta sinä ja tiimisi voitte keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Valitse WashUp ja anna meidän huolehtia toimistostasi. Olipa kyseessä viikoittainen tai kertaluontoinen toimistosiivous, meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin siivoustarpeisiisi.

Toimistosiivous Vaasa palvelualue

Näet alta Wash Upin toiminta-alueen Vaasan alueella, jonne tarjoamme toimistosiivousta

Toimistosiivous kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia Wash Upin siivouspalvelusta

Jenni Harju

Mapbox

“WashUPin tiimi on huolehtinut jo pitkään Helsingin toimistomme siivouksesta ammattimaisella otteella.
Kaikki toimii sovitusti, olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen ja asiakaspalveluun!”

Antti Akonniemi

Crossfit Herttoniemi

“Yhteistyö WashUPin kanssa on ollut ongelmatonta ja arvostan erityisesti heidän ennakointiaan sekä suoraviivaista toimintaa. Suosittelen WashUP -siivouspalveluita lämpimästi!”

Mia Neffling

Free

Asioiminen teidän kanssanne on vaan niin helppoa – teidät saa nopeasti kiinni ja asiat ovat aina järjestyneet vaivattomasti. Yksi itselleni tärkeä asia on se, että siivoojanne ovat luotettavia – aina ajoissa ja siivousjälki hyvää. Me olemme Freellä varsin tyytyväisiä WashUPin palveluun myös siitä syystä, että sekä yhteyshenkilöt että siivoojat ovat aina niin iloisia ja ystävällisiä.”

Tarjoamme laajan valikoiman siivouspalveluja toimitiloihin Vaasan alueen yrityksille:

Ylläpitosiivous on säännöllisesti toteutettavaa siivoustyötä, jossa pidetään yllä haluttua puhtaustasoa. Laadimme jokaiselle asiakkaallemme oman siivousohjelman, jossa huomioimme toimistotilojen yksilölliset tarpeet. 

Peruspesu on perusteellista siivostyötä, jossa keskitytään usein hankalasti irtoavan lian puhdistamiseen. Siivous kohentaa tilojen yleisilmettä merkittävästi ja se luo myös pohjan onnistuneelle ylläpitosiivoukselle.

Kausiluonteiset siivoustyöt sekä parantavat tilojen yleistä viihtyvyyttä että ovat myös keskeinen osa kiinteistön tilojen oikeaoppista huoltoa. Hyvin toteutetuilla kausittaisilla siivoustöillä luodaan pohja onnistuneelle ylläpitosiivoukselle ja pidetään huolta koko yrityksen toimitilojen arvosta.

Tyypillisimpiä toimistotiloissa kausittain tehtäviä siivoustöitä ovat:

  • Ikkunoiden ja sälekaihtimien pesu
  • Yläpölyjen puhdistus
  • Kokolattiamattojen pesu
  • Verhoiltujen huonekalujen, kuten sohvien tai nojatuolien pesu
  • Keittiö-, kylpyhuone-, ja saunatilojen suursiivous
  • Lattioiden vahaus 
  • Kukkien kastelu
  • Tarvikkeiden toimitus

Miksi washUP! -toimistosiivous?

Asiakaskeskeinen & räätälöity palvelu

Toimintamme keskiössä ovat aina asiakkaan tarpeet ja toiveet. Palvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti – jokaiselle toimitilalle suunnitellaan sopiva siivousohjelma.

Hyvin suunniteltu & toteutettu kumppanuus

Tavoitteemme on luoda pitkäkestoisia asiakkuuksia, joista huolehdimme realistisilla palvelulupauksilla, taitavalla kommunikaatiolla ja säännöllisillä laatutarkastuksilla.

Paras mahdollinen asiantuntemus & osaaminen

Koulutamme siivoojamme perusteellisesti ylittääksemme odotuksesi sekä siivouksen että palvelun osalta. Takaamme, että voit luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon.

ToimistoSiivousyritys Vaasa

Wash Up Oy - viiden tähden toimistosiivousta ammattitaidolla

Tilaa
toimisto­siivous nyt!

Pyydä tarjous - olemme sinuun pian yhteydessä.