Meistä - WashUp!
[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]WASH UP on vuonna 2009 perustettu ammattitaitoinen, luotettava ja ympäristöarvoihin sitoutunut siivouspalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme korkealaatuisia siivouspalveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla.

Osaamisemme on palvelumme ydin

Asiakkaana voit luottaa työmme laatuun – ammattitaitoiset ja luotettavat työntekijämme ovat toimintamme ehdoton perusta. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti taataksemme sen, että heidän työergonomiansa ja osaamisensa ovat korkealla tasolla. Koulutuksen lisäksi pidämme huolta työntekijöidemme reilusta palkkauksesta ja matkakulukorvauksista.

Sitoudumme ympäristöarvoihin

Ympäristöarvoihin sitoutuminen näkyy työssämme jatkuvana pyrkimyksenä pienentää hiilijalanjälkeämme. Kierrätämme jätteet, uudelleenkäytämme pesuainepakkauksia ja pyrimme käyttämään julkista liikennettä aina kuin mahdollista. Käytämme  ympäristöystävällisiä, EU:n sertifioimia ammattilaistuotteita. Ne ovat turvallisia työntekijöillemme,  toimistollesi, kodillesi ja perheellesi. Haluamme parantaa sisäilman laatua ja välttää altistumista haitallisille kemikaaleille. Pyrimme valitsemaan pesuaineet, joiden valmistuksessa on panostettu ympäristöystävällisyyteen koko tuotteen elinkaaren ajan. Käyttämämme pesuaineet ovat tehokkaita ja korkealaatuisia puhdistusaineita, jotka antavat erinomaisen puhdistustuloksen nopeasti erilaisille materiaaleille ja erilaisiin siivouksiin.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Ota yhteyttä!

Jos etsit yhteistyökumppaniksi paikallista yritystä ja arvostat erinomaista asiakaspalvelua – olethan yhteydessä meihin jo tänään!

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja toiveistasi.